THY Avrupa Ligi’nde üçüncü kez sayı krallığı ödülünü kazanan Efes Pilsen’in başarılı oyuncusu Rakocevic ödülünü almak üzere yarın (7 Mayıs Cumartesi) Barcelona’ya gidiyor.
2006-07 ve 2008-09 sezonlarında Avrupa Ligi’nin sayı kralı olan Rakocevic 17.21 sayı ortalaması ile bu sezon da Avrupa Ligi’nde zirveyi bırakmamış ve üçüncü kez “Alphonso Ford” sayı krallığı ünvanını kazanmıştı.
Başarılı oyuncu ayrıca THY Avrupa Ligi’nde tüm sezonda maç başına 15.07 indeks puanı toplayarak en değerli oyuncu kategorisinde de dördüncü sırayı elde etmişti.
Igor Rakocevic “Alphonso Ford” sayı kralı ödülünü Barcelona’da bugün (6 Mayıs Cuma) oynanacak olan Final Four’un ilk gün maçlarının ardından 7 Mayıs Cumartesi günü TSİ 21.30’da Minac-Palau Nacional’de düzenlenecek olan tören ile alacak.
Rakocevic Avrupa Ligi tarihinde kaydettiği toplam 2149 sayı ile halen en skorer yedinci oyuncu durumunda bulunuyor.
Basketbol, basketdergisi, nostalji basket, basketdergisi.com, Basketbol, Basketbol dergisi, Basket Dergi, Basket Haber, Altyapı Basket, Basket magazin, Basketbol Milli takım, Avrupa Basketbol, Avrupa Basket, Basketbol doping, Kerem Doping, Forma, Pota, Parke, Smaç, Sportmen, Ntv spor basket, Basketbol Tarihi, Bakset Nostalji, Avrupa kupaları, Avrupa Ligleri, Basket röportaj, Beko Basketbol, Beko basket, Basket ligi, Beko basketbol Ligi, Basketbol Ligi, Bayan basketbol, Basketbol Aşkı, Euroleague basket, Euro Basket, Basketbol Akademisi, Basket akademi, Basketbol ailesi, Basketspor, 12 dev adam, 2010 Basketbol, Türkiye Basket, Maskot, Basketbol Maskot, Basketbol Dünya Şampiyonası, Basketbol Twitter, Basketbol Facebook, Basketbol haber, Basket Yorum, Basketbol Yorum, Medya Basket, Türkiye basket, İstanbul Basket